بازیهای سبک «شوتر» (Shooter) با محوریت شخصیت و قهرمانان متفاوت از جمله موضوعات داغ و پرطرفدار عرصهی سرگرمیهای دیجیتال در زمان کنونی بوده که نشان از محبوبیت آنها دارد، اما این لزوما به معنای شباهت قاطع آنها نیست. با اینکه همهی این بازیها گسترهی وسیعی از شخصیتهای قابل بازی برای انتخاب دارند (به همین دلیل به آنها قهرمان گفته میشود)، اما در باطن، علیرغم شباهات اولیه، بسیار متفاوتاند. بازی Rogue Company، برای مثال، که بحث امروز ما هم هست، بیشتر مثل بازی Counter-Strike: Global Offensive عمل میکند تا عنوانی چون Overwatch، که از قضا یک بازی «شوتر» قهرمانمحور دیگر است. تنوع شخصیتها در این عناوین آنها را متمایز میکند. بازی Rogue Company در حال حاضر در مرحلهی «بتا» قرار داشته و هنوز تا انتشار نهایی آن مدت زمان قابل توجهای باقی مانده، لذا اگر قصد دارید آن را تجربه کنید، یا باید منتظر «بتا» عمومی آن باشید یا در زمان عرضه به تجربهی آن بپردازید. اما فارغ از اینکه شما قصد دارید چگونه مشغول بازی شوید، امروز میخواهیم نکاتی را من باب نحوهی عملکرد این بازی برایتان بازگو کنیم. پس با راهنمای بازی Rogue Company در وبسایت «پیکسل آرتس» همراه شوید.
۱- راهنمای بازی Rogue Company: از حالت تمرینی «تخریب» برای یادگیری استفاده کنید
بازی Rogue Company حول یک مورد حیاتی میچرخد و آن هم کار گروهی است. اگر میخواهید یاران خود را تا حد مرگ عصبی کنید، بهترین راه ورود به بازی و گوش ندادن به صحبتهای آنهاست. البته لازم به ذکر است که در بازی راهنمایی برای فراگرفتن مکانیزمهای اولیه وجود دارد، اما بیشتر در سطح انتزاعی بوده و شما را وارد عمل نمیکند. همچنین، این راهنما یکسری موارد مهم را هم از قلم میاندازد، لااقل تاکنون در «بتا» خصوصی اینگونه بوده، لذا بهتر است برای یادگیری بازی از راه بهتری شروع کنید و آن چیزی نیست مگر بخش تمرینی «تخریب» (Demolition). در حالت مذکور، شما و تیمتان علیه هوش مصنوعی قرار گرفته و یک بازی حالت Demolition نیمه جدی را تجربه خواهید کرد. با تجربهی این بخش، نه تنها چهارچوب بازی در قبال مواردی مثل خنثیکردن بمبها و غیره را یاد میگیرید، بلکه کلا حس و حال بازی دستتان میآید.
۲- راهنمای بازی Rogue Company: تلاش نمایید تا همهی شخصیتها را امتحان کنید
بعد از شروع بازی، شما طبعا جذب یکی از شخصیتهای Rogue Company خواهید شد و این امری کاملا طبیعی است. انتخاب درست شخصیت میتواند درصد برد و باخت شما را بالا یا پایین ببرد، لذا همیشه باید با دقت بالا انتخاب کرد. فقط حواستان باشد که همیشه یک شخصیت را برای بازیکردن انتخاب نکرده و تنوع داشتن را در نظر بگیرید. شما، برای مثال، احتمالا هیچوقت جذب شخصیت «گلیچ» (Glitch) نشوید، ولی محض یادگیری هم که شده بایستی یک یا دو دست آن را بردارید. دانستن روال کاری یک شخصیت میتواند به شما در شکست آنان زمانی که در تیم دشمن قرار میگیرند کمک بسیاری بکند، زیرا که از قبل با آنان آشنا بوده و به سادگی از نقاط ضعفشان استفاده میکنید. این آشنایی مخصوصا در زمینهی قابلیت مخصوص هر شخصیت به شما کمک میکند.
۳- راهنمای بازی Rogue Company: قابلیتهای خود را به یاد داشته باشید.
اگر از سمت بازیهایی مثل Counter Strike: Global Offensive یا عناوین مشابه به Rogue Company کوچ کردهاید، ممکن است دیدن قابلیتهای متفاوت برای هر شخصیت کمی شما را متعجب کند، زیرا که به چنین موردی عادت نداشتهاید. در عنوانی که قابلیتهای شخصیتها میتواند خسارات بالایی را وارد کند، آگاهی از آنان میتواند بسیار مفید واقع شود. مثلا، با شخصیت «ترنچ» (Trench)، شما میتوانید از بمبهایی که باعث کندی دشمنان میشوند استفاده کرده که شما را در فرار از دست شبیخون بسیار یاری میکند. یا حتی رباتهایی را بسازید که حکم کمکهای اولیه را داشته و یاران شما را زنده میکنند. آگاهی از استفادهی این قابلیتها میتواند روند بازی و نتیجهی پایانی را به کل عوض کرده و به شما در رویاروییهای یک به یک یا دو به دو کمک بسیار بکند. پس حتما سعی کنید قابلیتهای شخصیتهای متفاوت را فرا گرفته و به خاطر بسپارید.
۴- راهنمای بازی Rogue Company: حساسیت حرکات خود را تنظیم کنید.
در هر بازی «شووتر» تنظیم میزان حساسیت یا Sensitivity، حال برای هر قطعهای، بسیار مهم است. حساسیت حرکت مثل مسواک شخصی است؛ شما باید آن را به نحوی دربیاورید که مطابق سلیقه و پردازش ذهنیتان عمل کرده تا مبادا سرعت زیاد یا کم مانع رسیدن شما به هدف نهایی، یعنی غلبه بر دشمن، شود. کمی وقت خود را به یافتن ترکیب متعادل و مناسب سرعت و تعادل اختصاص دهید تا به حالت عالی خود دست یابید.
۵- راهنمای بازی Rogue Company: مطمئن شوید که در سنگر قرار دارید
برخلاف بسیاری از بازیهای شوتر چندنفره، عنوان Rogue Company از زاویهی دوربین سوم شخص استفاده کرده که مزایا و معایب خاص خودش را دارد. بزرگترین مشکل در زمینهی حفظ پوشش و سنگرگیری است. در بازیهای اول شخص، اگر شخصی را ببینید، آنها هم متوجه حضورتان میشوند. در بازی سوم شخص ماجرا کمی فرق دارد. شاید شما دشمن را نبینید، اما این دلیل نمیشود که آنها متوجه حضورتان نباشند. برای رفع این مشکل، از کنترلهای دوربین و تعویض زاویهی دید شانه استفاده کنید. اینگونه، در خفا همه چیز را بررسی کرده و از موقعیت دشمن آگاه میشوید.
دانلودش از play station store رایگانه . امتحانش کنید خوبه.ولی مسلما به انلاین call of duty black ops نمیرسه.
برای دانلودش نباید کنسولتون حکی باشد.