بعد از یک نسخهی ضعیف به نام Payback، شرکت الکترونیک آرتس (EA) و استودیوی گوست گیمز (Ghost Games) نیاز به پاک کردن خاطرات تلخ داشتند. چه چیزی بهتر از یک Need For Speed قابل قبول برای جبران اشتباهات آن بازی و نشان دادن توانایی سازنده در تولید یک بازی هیجانانگیز؟ جدیدترین نسخه از فرنچایز ریسینگ محبوب EA، با پسوند Heat، خالی از اشکال نیست ولی کماکان توانسته تا با ایجاد یک تجربهی هیجانانگیز و دلچسب، به مخاطبان یادآوری کند که تعقیب و گریز میان پلیسها و رانندگان خیابانی جذابیتهای خاص خود را دارد و اگر سازنده باهوش باشد، میتواند از این کانسپت کلی یک بازی خوب بیرون بکشد.
در Need For Speed Heat شما در نقش یک رانندهی تازهکار به شهر Palm City میآیید. در این شهر، رقابت میان رانندگان خیابانی و پلیسها به شدت بالا گرفته است. پلیسها به رهبری فرانک مرسر (Frank Mercer)، به شدت در پی دستگیر کردن رانندگان خیابانی هستند و از آن سو، رانندگان خیابانی هم به دنبال کسب پول و شهرتاند و به همین خاطر دوست ندارند از کار خود دست بکشند. با این حال، در شهر مسابقاتی قانونی و رسمی تحت عنوان Speedhunter Showdown هم در جریان است که شخصیت شما در اصل برای شرکت در این مسابقات وارد شهر میشود. با این حال، لوکاس که به شما در تهیه اولین خودرو و شرکت در اولین مسابقهتان یاری میرساند، خواهر کوچکتری به نام آنا دارد که او شیفتهی مسابقات خیابانی است و اخیرا گروهاش را به دنبال درگیری با نیروهای پلیس از دست داده. کم کم، شما با آنا ارتباط قویتری برقرار کرده و به او کمک مینمایید تا در مسابقات شبانه خیابانی نامی برای خودتان دست و پا کنید. взять микрозайм на карту без процентов
داستان بازی شامل کشمکشها و اتفاقات مختلفی میشود. از آنجایی که بازی به دو بخش کلی روز (مسابقات رسمی و قانونی) و شب (مسابقات شبانه غیرقانونی) تقسیم شده، باید این انتظار را داشت که بیشتر اتفاقات مرتبط با آنا در شب رخ دهد و اتفاقاتی که مربوط به باقی شخصیتهای مکمل است، در روز. سازندگان تلاش خود را کردهاند تا تفاوتهای مختلفی میان اتفاقات شب و روز وجود داشته باشد. داستان بازی گاها تلاش کرده تا حرفهایی بزند که برای یک بازی ریسینگ آرکید، مثل نسخهای از Need For Speed که هدف اولش سرگرم کردن مخاطب بوده، زیادی جدی است. ولی در نهایت تلاش سازندگان در زمینه داستانگویی بهتر از نسخهی قبلی یعنی Payback از آب درآمده.
همانطور که اشاره شد، بازی به دو بخش مسابقات شب و روز تقسیم شده است. بازی سیستم چرخهی شب و روز پویا ندارد و خودتان هستید که انتخاب میکنید در روز از گاراژ بیرون بیایید یا در شب. شب هنگام، همهچیز درگیرکنندهتر است چرا که باید در کنار دیگر رانندگان، با پلیسهای خشمگین شهر هم سر و کله بزنید. باید اعتراف کرد که تعقیب و گریزها به اندازهی Hot Pursuit یا حتی Rivals جذاب نیستند. با این حال، همهچیز از Payback بهتر به نظر میرسد. البته هوش مصنوعی پلیسها هنوز هم جای کار بیشتری دارد. از طرفی مسابقات روز هم انواع مختلفی مثل مسابقات دریفت و آفرود را شامل شده که تجربهی آنها هم خالی از لطف نیست.
پیشروی در بازی به هر دو بخش شب و روز مربوط است. با شرکت در مسابقات شب سطح RP شما افزایش پیدا میکند که منجر به آزادی ماشینهای بیشتر یا قطعات فنی جدیدتر میشود. از طرفی برای به دست آوردن تمام این موارد شما نیاز به پول دارید که با شرکت در مسابقات بخش روز به دست میآید. این باعث ایجاد یک اتصال میان این دو بخش شده که مخاطب خیلی فکر نکند که شب و روز زیادی از هم جدا هستند و میان آنها ارتباطی وجود ندارد.
از لحاظ فنی، کار گوست گیمز مثل گذشته قابل توجه بوده است. بازی گرافیک خیلی خوبی دارد و طراحی Palm City هم با توجه به وسعت آن قابل توجه است. وجود تعداد زیادی ماشین از شرکتهای مختلف که طراحی زیبایی هم درون بازی دارند، شما را ترغیب میکند تا بیشتر به سراغ پول جمع کردن و خرید ماشینهای جدید بروید. وجود فعالیتهای مختلف، ارزش تجربهی بازی را بالاتر میبرد و میتوان ساعات زیادی با این بازی سرگرم شد. داستان گاها ضعیف میشود، بعضی اوقات بازی شما را به Grind وا میدارد و هوش مصنوعی هم بالانس نیست، ولی در کل، Need For Speed Heat بهترین نسخه از مجموعه در ۵ سال اخیر است.
در پایان شما میتوانید راهنماهای بازی را نیز در ادامه مشاهده کنید.
داستان گاها ضعیف میشود، بعضی اوقات بازی شما را به Grind وا میدارد و هوش مصنوعی هم بالانس نیست، ولی در کل، Need For Speed Heat بهترین نسخه از مجموعه در ۵ سال اخیر است.
انواع و اقسام فعالیتهای مختلف
ماشینهای بسیار زیاد
شخصیسازی
هوش مصنوعی نامتوازن
وادار کردن مخاطب به Grind در برخی لحظات